help , ik heb net een nieuw hondje in huis !

Dit is onze website van hondenschool de Trouwe Geleider

Proficiat ! Als u hier bent heeft u waarschijnlijk beslist om toch een hondje te nemen. Een ingrijpende beslissing. Het was er eerst niet en nu eist die aandachttrekker plots veel van u tijd op.

Waarschijnlijk heeft u veel vragen over grote en kleine dingen. Misschien is het uw eerste hondje en kunt u best wat begeleiding gebruiken.

Wij zijn  ervan overtuigd, de tijd dat u nu in uw hondje investeert, krijgt u terug in qualitytime en onvoorwaarlijke liefde.

Het is goed dat u hier op deze pagina beland bent. Waarschijnlijk vindt u de stap naar een hondenschool net iets te groot en daarom bent u nu hier.

Neem daarom rustig dit artikel door, wij trachten u wat wegwijs te maken in de hondenschool van Nazareth en hopen u snel te mogen ontmoeten op één van de infosessies.

Wij starten steeds met een info/proefles. Daarvoor kan u geheel vrijblijvend contact opnemen via de link: http://detrouwegeleider.be/inschrijving-nieuw-lid/

Nadat U ingeschreven bent voor een proefles en datum gekregen hebt, laten wij u kennis maken met de club, tonen u de pleinen , geven u wat praktische informatie en trachten uw vragen te beantwoorden.

De info/proefles is vrijblijvend. .

Wij vragen dat u een kwartiertje voor aanvang van de les uw wagen rustig parkeert op de ruime, afgesloten parking.
Dat geeft u de tijd om uw hondje uit de wagen te halen en geef de pup even de tijd om te wennen en een plasje te doen.
Daarna ga je samen met uw hondje naar de kantine waar U verwacht wordt voor de proefles.

Heel belangrijk , wees gerust, er zijn geen loslopende honden op de hondenschool , maar een (eerste) schooldag kan best indrukwekkend zijn voor hond (en geleider). Uw hondje zal dit zeker aangeven maar misschien zult u dit niet merken. Een gouden raad , hou zeker 3 meter afstand met andere hondjes. Uw hondje is waarschijnlijk nog niet gewend om met andere honden om te gaan, geef het voldoende ruimte. Uw hondje is aangelijnd en u bepaald zijn of haar persoonlijke ruimte, hou daar aub rekening mee.

De les wordt u verder aangenaam gemaakt door gebrevetteerde instructeurs en instructeurs in opleiding. Kom na de les gerust iets drinken in de kantine. Er hangt heel wat informatie en onze medewerkers maken er graag tijd voor een praatje en antwoorden op uw vragen.

Als u dit bevalt kan u lid worden, hoe dit gebeurt wordt allemaal uitgelegd tijdens de info/proefles.

De hondenschool is verbonden aan Sint Hubertus
( https://www.kmsh.be/de-kmsh/ ) en dat wil zeggen dat wij een aantal richtlijnen volgen.

Hopelijk tot op de infosessie.