Trainingskleding aan de beste prijzen

dit is website van hondenschool de Trouwe Geleider

We kozen voor u de meest kwalitatieve en comfortabele trainingskledij die dezer dagen in de markt te vinden is. Alle produkten werden zorgvuldig gekozen en staan garant voor jarenlang buitenplezier in alle weersomstandigheden.

We zijn niet over één nacht ijs gegaan. We gebruiken de produkten zelf al jaren en zijn trots dat we deze nu ook kunnen aanbieden voor de laagste prijs op de markt. Nergens vindt u deze goedkoper. Wij vinden het belangrijk om ze goedkoop aan te bieden omdat wij vinden dat werken met hondjes veel leuker is met aangepaste kledij.

U heeft vast al het gevoel gehad dat u tijdens het trainen op honderd-en-één dingen moet letten. De instructeur toont “zonder hond” wat er moet gebeuren en u moet dat dan doen “mét hond”. Bovendien permiteert die vrolijkert zich nog om opmerkingen te maken tijdens uw oefening. Een mens zou van minder nerveus worden.
Daarenboven krijgt u niet alle toestanden in uw zakken gestopt.
Vrolijke jongens die hondenschoolmannen … breng een speeltje mee , en een apportje , vergeet geen snoepjes , en geen poepzakjes , zorg dat je de leiband volledig wegsteekt en neen , geen rugzak of tassen op de pleinen …

Gelukkig is de redding nabij. Een absolute aanrader zijn de bodies. Dat zijn vestjes zonder mouwen met 4 zakken vooraan en 2 achteraan waar u echt alles in kwijt kunt. U kan het zowel winter als zomer dragen en u zal het merken, uw beste investering in jaren. Het is best aardig om dragen en niet alleen op training, ook op wandeling zal het snel onmisbaar worden.

Omdat we nu eenmaal veel grondwater nodig hebben, durft het wel eens regenen. Niet getreurd met onze regenvesten, geheel waterdicht en weldra uw beste vriend in het tussenseizoen.
Ook deze vest heeft 4 zakken vooraan en 2 achteraan. Met deze regenvest kan uw body effen in de was.

Wij vinden niet belangrijk wie de broek draagt maar wel dat u er steeds een aan hebt en dat ze steeds droog is. Met deze regenbroek komt u nooit meer met een natte broek thuis.

In de winter valt de keuze op de wintervesten. Lekker warm en waterdicht met 4 zakken vooraan en 2 achteraan. Wedden dat uw hondje de winter veel leuker vindt?

omdat maten belangrijk zijn ,

Je kan ze natuurlijk ook komen passen in de kantine waarbij je zowel voor het pas als bestelwerk mailt naar detrouwegeleider@telenet.be

We zien u graag proper en warm terug.